Selecteer een pagina

Wij zijn Adri en Saskia Schouten. Wij hebben een melkveehouderij in Nibbixwoud.

Het bedrijf telt 60 melkkoeien en 50 schapen.
Op jonge leeftijd hielp Adri mee op het bedrijf van zijn ouders. Het was al snel duidelijk;
hij wilde boer worden!

Elke ochtend om 5.30 uur gaat de wekker. Het is tijd om de koeien te melken.

Laat in bed? Het maakt niet uit. Adri gaat elke ochtend blij eruit. Het is een mooi beroep. Bezig zijn met de natuur, de rust die heerst op het bedrijf, de zorg voor het vee: het zijn aspecten die het werk bijzonder maken.

Wij doen het allemaal vol toewijding en willen dit graag met jullie delen. Want wie kent het echte verhaal, van een dag, uit het leven van een boer?

Kom langs, laat je verrassen. Geniet en bewonder.
De deur staat voor jullie open!

Adri en Saskia Schouten

Mijn naam is Ted Commandeur en ik mag het eten verzorgen op ‘Eten op de Boerderij’.

In 2017 zijn we gestart met dit event en hebben ontzettend veel leuke reacties mogen ontvangen. Daarom vind ik het ook extra leuk dat we het dit jaar mogen doen!

Tijdens de avond kunt u heerlijk genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Daarbij ga ik altijd voor kwaliteit en alles heerlijk op smaak. 

Wat is er nou leuker dan heerlijk dineren met leuk gezelligschap op een unieke locatie in een ongedwongen sfeer.

Samen met onze medewerkers gaan we er weer een culinair en gastvrij succes van maken waar alle zintuigen worden geprikkeld!

Ted Commandeur

Eigenaar, Ted Culinair

Afgelopen jaren hebben we met ontzettend veel plezier de edities van eten op de boerderij mogen organiseren. En hierbij is ons doel absoluut behaald!

We hebben iedereen kennis kunnen laten maken met al het moois wat de boerderij te bieden heeft tijdens een unieke avond uit. Dat is wat wij het liefst doen: waardevolle herinneringen creëren voor iedereen met heerlijk eten, een mooie aankleding en een leuk team.

Heel blij zijn we dus ook dat er een derde editie komt. Ik hoop nog veel meer mensen te mogen ontmoeten in 2019. Wij kijken er in ieder geval ontzettend naar uit om met het team van “eten op de boerderij” weer een mooi evenement neer te zetten!

Melissa van Egmond

Eigenaar, InDutch Events